Sitoutumalla Työvoimatoimistoon saat kerralla enemmän!

 

TIEDOTE

 

Helsingissä 03.06.2013

 

Työvoimatoimisto lanseeraa tänään kanta-asiakasjärjestelmänsä, Mollin. Työvoimatoimiston edustajan mukaan Molli on vastaus markkinoiden kehitykseen. ”Aiemmin ihmiset keskittivät työnhakunsa meille ja me myös tarjottiin lähes kaikki työpaikat. Nyt ajat ovat muuttuneet: uusia toimijoita tulvii markkinoille ja osa työpaikoista ei koskaan edes tule julkiseen tiedotukseen”, sanoi Työvoimatoimiston tiedotuspäällikkö Erkki Perentakainen.

 

Mollin tarkoituksena on sitouttaa asiakkaat Työvoimatoimiston yhden luukun palveluille. ”Me tarjoamme asiakkaalle all-in-one paketin, joka takaa paitsi paremmin etuuksia, myös runsaasti työvoimakoulutustoimia. Kun ihminen joka tapauksessa joutuu työasioissa asioimaan meidän kanssamme, niin eihän siinä ole mitään järkeä lähteä muiden toimijoiden kanssa pelaamaan. Menee tehokasta työnhakuaikaa hukkaan.”

 

Mollin toivotaan tuovan myös hiljaisia työpaikkoja markkinoille. ”Molli antaa kanta-asiakkaillemme ässän hihaan: Mollin tuomat bonuskuukaudet auttavat heitä kilpailuttamaan työtarjouksia, jolloin heidän ei tarvitse juosta jäävuoren huippujen, eli näiden hiljaisten paikkojen perässä. Tämä tuo hiljaiset paikat avoimille markkinoille ja samalla nostaa myös palkkatasoa. ”

 

Mollin suunnittelussa on auttanut kansainvälinen markkinointiviestintätoimisto ”dba Zuppler & Söhne”. Nimi Molli on verkkoslangia, joka tulee Työvoimatoimiston kotisivujen osoitteesta http://www..mol.fi/etusivu. Nimeen sisältyy myös roima annos itseironiaa. Molli on matala sävellaji. ”Halusimme nimellä tuoda esiin palveluun liitettyjä mielikuvia, jotka eivät pidä paikkaansa. Kun työnhakija huomaa Työvoimatoimiston tarjoavan parhaan kokonaispaketin, he ymmärtävät Mollin olevan täyttä duuria!”, kommentoi dba Zuppler & Söhnen edustaja.

 

Työnhaussa auttaa Mollin lisäksi oma aktiivisuus ja hyvin laaditut esittelypaperit. ”CV maksimissaan kaksi sivua ja muistakaa käydä Kelan verkkosivuilla!”, muistuttaa Erkki Perentakainen.

 

Lisätietoja

 

Tiedotuspäällikkö Erkki Perentakainen

Asiakastiedotusyksikkö

Tunnus 0127645789-5

Työvoimatoimisto

Kluuvilankatu 132-134, 5 kerros

00301 Työvoimatoimisto

 

MUISTAKAA KIRJOITTAA, ETTÄ ERKKI ON KESÄLOMALLA KOKO KESÄN!!!

 

Työvoimatoimisto on asiakkaidensa omistama Suomen johtava, vanhin ja dynaamisin työnvälityspalvelu. Työvoimatoimisto tarjoaa työvoimapalveluiden koko kirjon yhdeltä luukulta, ja on samalla Suomen ainoa työvoimaa ja työpaikkoja välittävä toimisto, jolla on oma kanta-asiakasjärjestelmä.

 

Dba Zuppler & Söhne on globaali markkinointiviestintätoimisto. Yhtiön creative solutions fasilitoi yritysten asiakaskohtaamisia ja luo innovatiivista lisäarvoa kohderyhmilleen.