Seppälä: We will, we will blog you!

 

TIEDOTE

 

Noormarkku

 

09:00 10.06.2013

 

Aina yhtä nuorekas, tyylikäs ja dynaaminen Seppälä on nyt myös chic. Seppälä seuraa trendejä ja tuo bloggaamisen osaksi People, Clothing & Retail -liiketoimintaansa. Tämä tulee näkymään joka myymälässä, jokaiselle asiakkaalle.

 

Nyt jokainen voi olla muotibloggaaja, antaa muotivinkkejä muille ja saada reaaliaikaista palautetta internetissä. ”Vaatekaupassa vaikeinta on päättäminen, ottaisiko tämän, tuon vai molemmat? Uusi palvelumme tuo Facebookista reaaliaikaisen palautteen sovittajalle, joka tietää heti tykätäänkö hänen vaatetuksestaan.”

 

Osana uudistusta, Seppälän sovituskopit uusitaan. Ulkonäöltään kopit muistuttavat ns. red carpet lookia, joka mahdollistaa henkilöille exclusive-elämyksen. Kaikkiin Seppälän sovituskoppeihin asennetaan myös internetiin yhdistetyt automaattikamerat, jotka mahdollistavat nopean tiedonsiirron. Kamerat laukaisevat automaattisesti havaitesssaan asiakkaan hymyilevät. ”Tällä tavalla varmistamme asiakkaillemme positiivista näkyvyyttä hienossa ympäristössä. Nyt jokainen on todellakin Oman Elämänsä Supermalli. Tähti omassa realityshow'saan!”

 

Asiakas voi myös rekisteröityä SeppäläBlogit-palveluun, jolloin heille tulee mahdollisuus kirjoittaa tekstiä kuvansa saatteeksi. ”Kun asiakas laittaa SeppäläBlogit-palveluun liitetyn SeppäläKlubi-kortin sovituskopin kortinlukijaan, ohjautuu kuvavirta suoraan hänen blogiinsa. Kannustaaksemme yhä suurempaa massaa osallistumaan SeppäläBlogeihin, annamme heille lisäarvona paitsi mahdollisuuden keskusteluun yleisön kanssa, myös ajoittain ammattilaistemme kommentteja.”

 

Myös asiakkaan yksityisyydensuojaa on mietitty tarkkaan. ”Kyllä, tämä oli meille todella tärkeää, sillä jokaisella tulee olla mahdollisuus vaikuttaa julkiseen kuvaansa. Tätä varten huonon kuvan mennessä internettiin, asiakas voi vahvalla tunnistautumisella saada sen poistettua.”

 

Uudet sovituskopit otetaan käyttöön 12.05.2012.

 

Lisätietoja:

seppäläblogit.fi

seppälä.fi/redcarpet

seppälä.fi/facebookreality

 

Seppälä on kansainvälinen, muodin vivahteita samalla tyylillä tulkitseva muotitalo. Pitkän menestyksen kulmakiviä ovat olleet jatkuva vaatekaapin sisällön uudistaminen ja edulliset tuotantokustannukset.