Olvi Oyj: Olvi tuo Talvisodan raikkauden kesäpäivääsi

 

Tiedote

 

Iisalmi

 

09:00 06.06.2013

 

Olvin panimo lanseeraa yhdessä Antti Tuurin tulevan perikunnan kanssa Talvisota -nimisen kevytsiiderin. Siiderillä on tarkoitus kunnioittaa paitsi Antti Tuurin romaanin merkitystä osana kirjoitettua Suomen kansan omatuntoa, myös muistuttaa kansaa Talvisodan kylmyydestä.

 

Talvisodan aikaan oli kylmä. Tämä on asia mikä meiltä helposti unohtuu urbaanissa helteessä työn kiireiden painaessa päälle. Nyt me voimme kuitenkin muistaa sodan uhreja arjen keskellä pysähtymällä ja korkkaamalla Olvin uuden Talvisota kevytsiiderin. Se ihanan freesi tunne muistuttaa meitä niistä 400 pakkasasteen talvista, joita esi-isämme joutuivat kokemaan. Ei silloin ollut edes vettä vessassa!”, kertoo Olvin alkoholitiedotusjohtaja Brooke Virtanen.

 

Talvisota kevytsiideri on makeutettu stevia-kasvilla ja siinä on käytetty vain luontaisia aromeja. ”Me mietimme pitkään minkä makuista siideriä talvisotaan osallistunut rivisotilas olisi halunnut juoda ja loimme siiderin sen pohjalta. Tässä siiderissä yhdistyy papaijan viettelevyys limetin raikkauteen ja kotimaista sävyä siihen tuo luomutilan tuottama suomuurain.”

 

Siideri on saatavissa kesäkuun toisella viikolla kaikista hyvinvarustelluista kaupoista, valituista ravintoloista sekä huoltoasemilta 0,45 litran PET-pulloissa. Pullojen kuvituksen on suunnitellut kuuluisa suomalainen suunnittelija. Siideri tulee myös taxfree myyntiin sekä vientiin 0,33 litran alumiinitölkeissä.

 

Olvi on suomalainen juomatalo, joka haluaa tarjoilla kuluttajille juomanautintoja ja positiivisia elämyksiä, kuten ensimmäisen krapulasi. Olvi on valmistanut juomia jo 135 vuoden ajan Iisalmessa, ja nykyisin yhtiö toimii paikallisesti Suomessa, Valko-Venäjällä ja Baltian maissa. Olvin toiminnalle ominaista ovat notkeus, joustavuus ja olvimaisuus. Ollaan kännissä - yhdessä.